Σχετικά με μας

Η Dagleris Coaching & Training, είναι εταιρεία Συµβούλων Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης Στελεχών, µε έδρα της το Ηράκλειο Κρήτης. ∆ιαθέτει πάνω από 25 έτη εµπειρία στην εκπαίδευση και το coaching. Αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών αποκλειστικά προσαρµοσµένων στις ανάγκες των πελατών της, µε σεβασµό στις εταιρικές αξίες, τις τοπικές ιδιαιτερότητες της αγοράς και τις συμπεριφορές των ντόπιων καταναλωτών, επιχειρηματιών και ανθρώπινου δυναμικού.

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει:

Τι έχουμε;
Βαθιά εργασιακή και εκπαιδευτική πείρα, και τη γνώση της αγοράς.

Τι γνωρίζουμε;
Πώς οργανώνουμε και διοικούμε μια εταιρεία από την αρχή ως το τέλος Από την στρατηγική, την παραγωγή, τον προϋπολογισμό, την κοστολόγηση, την τιμολόγηση, την προβολή των προϊόντων, την επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού, στις πωλήσεις και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, τοstorytelling και το marketing plan.

Ποιος συντονίζει το έργο;
Ο Γιώργος Νταγλέρης έχει 4 δεκαετίες εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις (τα 19 από αυτά στην ΕΛΑΙΣ- UNILEVER) σε Εμπορικές και Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και πάνω από 15.000 ώρες στη κατάρτιση ενηλίκων. Διαμορφώνει και συντονίζει κάθε φορά ξεχωριστά για κάθε πελάτη, την κατάλληλη ομάδα από εξειδικευμένους συνεργάτες με πλούσια εργασιακή εμπειρία και γνώση, για να αντιμετωπίσουν εξατομικευμένα το πρόβλημα του κάθε πελάτη.

Σε τι διαφέρουμε;
Στην οικονομία χρόνου και πόρων και την αποτελεσματικότητα που εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε πώς να αυγατίζουμε την αξία της επένδυσης τους, παρέχοντας τους υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Επίσης, δεν τα γνωρίζουμε όλα εμείς οι ίδιοι, γνωρίζουμε όμως τους κατάλληλους επαγγελματίες, στελέχη με γνώση, εξειδίκευση και πολύ σημαντική εμπειρία. Εκείνους που κάθε φορά μπορούν να προσδώσουν στην ομάδα το εξαιρετικό και το διαφορετικό, εκείνο που τελικά ενδιαφέρει και τους πελάτες μας. Αυτή η ειδίκευση, σε συνδυασμό με την αναζήτηση του άριστου, ξεκινά από την στρατηγική και φτάνει έως την υλοποίηση, την παραγωγή, την προβολή και την πώληση.